26 Mayıs 2016 Perşembe

YILDIZ SAVAŞLARI: BÖLÜM IV YENİ BİR UMUT 1977 FULL HD TÜRKÇE DUBLAJ İZLE

Star Wars: Episode IV – A New Hope / Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut, efsanevi serinin çekilen ilk filmi. Konu akışına göre ise 4. film. Darth Vader’ın oğlu Luke Skywalker’ın büyümüş, genç haliyle karşı karşıyayız. Yönetmen ve senarist gene George Lucas. Film yaklaşık 121 dakika sürmekte.
Filmin konusuna gelirsek;
Luke Skywalker (Mark Hammil) herşeyden habersiz şekilde akrabalarının yanında yaşamaktadır. Teyzesi ve amcası onun en büyük destekçisidir ama günlük tarım işleriyle hayatını sürdüren Luke’un büyük bir amacı vardır. Akademiye katılıp bir Jedi olma isteğiyle yanıp tutuşmaktadır. Amcası ise Luke’un bu isteğini ısrarla reddetmektedir.
Bu sırada 3. filmde yarım halde gördüğümüz Ölüm Yıldızı isimli geminin çalışmaları halen devam etmektedir. Gezegenleri büyük gücüyle yok edebilecek bu gemi, tüm galaksi için büyük bir tehdittir. Karanlık tarafa karşı direnenlerin liderlerinden olan Prenses Leia (Carrie Fisher) bir yolunu bulup bu ölümcül geminin planını ele geçirir. Planları saklamak isteyen Leia robot dostları R2’yu kullanacaktır. R2 birşekilde Luke Skywalker ile karşılaşır. R2 bu planları Jedi ustası Obi-Wan’a iletmelidir ve Luke ile birlikte onu bulurlar. Gücün karanlık tarafına ve yokedici ölüm yıldızına karşı Han Solo (Harrison Ford) ve Prenses Leia’yı da yanlarına alarak mücadeleye başlarlar.
Sinematime iyi seyirler diler.
Orjinal İsim: Star Wars: Episode IV - A New Hope Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
Yapım: 1977
IMDB Puanı: 8.7
Yönetmen: George Lucas
Oyuncular: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Peter Cushing


Hiç yorum yok:
Write yorum

Partners

Recommended Posts × +